Kem Kepimpinan PRS

" Purple!!"
ayat first keluar dari mulut Mie bila tiba at Kolej Islam Sains Teknologi Terengganu (KIST).
Mie excited sangat sebab warna rasmi KIST is PURPLE. Tambah pula dengan baju seragam kami. Korang jangan salah faham tau.. Mie jadi PRS bukan sebab warna baju tapi sebab berminat nak jadi pembimbing. awesome tak? hehehe
tapi malam tu Mie tak puas hati sangat sebab PRS girls plan nak pakai baju pink. It's bad to me. 
:((
ok guys, tengok aje foto2 ni, sorry for bad quality

first day
langsir purple cantik, yang atas tu paling penting, free je

cari dan pasang, cara cikgu bahagi kumpulan kami.

awek cun! 

game was playing

apa lah yang cikgu letak atas kepala Mie tu

petang tu ada senamrobik tapi Mie rakam je, tak ada foto.

tazkirah Magrid bersama fasililator KIST

pink? hate it... :/

Second day
yang bawah ni pembentangan laporan berkumpulan.


amacam? awesome tak? seriously, Mie gugup sangat sampai ayat lintang pukang bagai.




majlis penutup yang simple tapi bermakna.

time to back home, bye KIST! harap lepas ni boleh jumpa lagi.

*Mie?? sound funny right?

2 comments:

special angel said...

MIe,......
thanks for upload....nice photo okay.....
not bad......

wish can be there again.....but no raining....

it's suck....all wet...huhuu(u_u)

NUr MieYza said...

@special angel In Shaa Allah, best memories among the best, just wait for next year,

ready to be a senior !